h1

Borås Knights – Göteborgs Polismäns IF

oktober 27, 2009

Borås Knights – Göteborgs Polismäns IF, 09-10-25
4-0 (2-0,2-0)

Söndagskväll och hemmapremiär för Knights. För motståndet stod dagen till ära Göteborgs Polismän. Dessvärre för bortalaget så utvecklades matchen till en hockeyversion av Palmeutredningen. Göteborgarna gjorde en rad misstag i början och förutom några få, men dock uppmärksammade, genombrott under resterande del av matchen hände inte särskilt mycket för gästerna.

Knights hade då en desto bättre kväll. Lagets egna Christer Pettersson, Crona, kunde med ett stenhårt slagskott ge hemmalaget ledningen med 1-0. Kvällens andra skott föll tätt inpå. Då var det Andreas ”Ebbe Carlsson” Karlsson som sköt och som en morgontrött Hans Holmér kunde Jiri peta in 2-0 innan periodvilan.

Andra perioden gick mest i stå, lite som i väntan på en friande Svea hovrätt. Detta hindrade dock inte Jiri Holmér och Jocke ”33-åringen” Rosengren att utöka hemmaledningen till det dubbla. 4-0 på tavlan efter 40 minuter och säsongens andra vinst var inkasserad.

Ett extra plus i kanten till Hans Ölvebro aka Mattias som höll nollan i målet. Det var Knights första nolla sedan februari 1986. Eller nåt sånt.

På segerfesten efter matchen bjöds det naturligtvis på ”två Bailys och ett skepp” …

Målskyttar:
Hans Holmér – 2
Christer Pettersson – 1
33-åringen – 1

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s